Cautare

4679 de rezultate pentru "accidente rutiere 0805 2010 timisoara" (3.05 secunde)
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul : Poezie 2010-07-02 (2140 afisari) - Poemul meu dintotdeauna : Poezie 2010-04-04 (1847 afisari) - Ea era frumoasa :
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Se spera insa ca acest aspect se va solutiona din toamna, cand se intentioneaza deschiderea unui ghiseu special in sediul Politiei Rutiere. ... Reprezentantii DGFP spera insa ca aceasta problema sa se rezolve odata cu amenajarea unui ghiseu pentru incasarea acestei taxe, in incita Serviciului Politiei Rutiere.
"Nivelul despagubirilor acordate atat pentru daunele materiale, cat si pentru cele pentru vatamari corporale si deces in urma accidentelor rutiere, trebuie sa aiba in vedere compensarea materiala corespunzatoare a prejudiciului suferit dar, in acelasi timp, sa fie in acord si cu veniturile medii salariale existente la nivelul tarii noastre.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Mircea, dupa producerea tamponarii, nu s-a prezentat la Biroul Accidente cu Avarii pentru a declara accidentul, el fiind identificat la data de 28.02.2011. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
Tot in timp ce patrula in trafic i-a venit si ideea de a conversa cu soferii prin intermediul grupurilor destinate acestora de pe Facebook, unde, de cateva luni, a devenit o prezenta obisnuita postand sfaturi, noutati legislative, teste rutiere, ba chiar si dojene si fotografii cu urmarile unor accidente rutiere, devenind in scurt timp initiator de conversatii.
google-analytics.com